ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΔΣ του εργατικού κέντρου Ευβοίας στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την  10/7/2017 πήρε ομόφωνα απόφαση για την συμμετοχή του στην απεργία που έχει κηρύξει η ομοσπονδία ιδιωτικών υπάλληλων Ελλάδος για το άνοιγμα για ακόμη μια Κυριακή των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα την 16/7/2017 .

Ακόμη αποφάσισε και πάλι ομόφωνα να συμμετέχει και στη απεργιακή κινητοποίηση που θα γίνει την 20/7/2017 που έχει κηρύξει η ομοσπονδία επισιτισμού τουρισμού Ελλάδος για τα τεράστια προβλήματα που απασχολούν και τον κλάδο τους.

Για να γίνει και πιο έμπρακτη η συμπαράσταση μας ομόφωνα κηρύσσει απεργιακή κινητοποίηση στους προαναφερόμενους κλάδους και ημερομηνίες υιοθετώντας πλήρως τα δίκαια αιτήματα τους .

Κάποιοι όμως εξακολουθούν και << φοράμε κόκκινα γυαλιά και να τα βλέπουμε όλα σινεμά>>.

Πέρα από τους δογματισμούς και της περιχαρακώσεις και τον κομματικό συνδικαλισμό η πλειοψηφία του εργατικού κέντρου μένοντας σταθερή και αταλάντευτη στον ταξικό προσανατολισμό έχοντας σαν κυρίαρχη προτεραιότητα όλους τους εργαζόμενους καλεί ενωτικά αλληλέγγυα αγωνιστικά σε συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσης που έχουν σαν σκοπό την ανατροπή όλων αυτών των πολιτικών που εντείνουν την εκμετάλλευση και διευρύνουν την εργασιακή ζούγκλα.

Όλοι μαζί στον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση. 

Για το εργατικό κέντρο Ευβοίας.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση