Επιστολές

Επιστολές

 

ΠΡΟΣ:

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Γενικό Γραμματέα κ. ΡΟΒΕΡΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ

 

Θα θέλαμε να καλέσετε συμφιλιωτική σύσκεψη με τις διατάξεις του αριθμ. 13 του Ν.1876/90, όσον αφορά την Εταιρία ΝΕΟΣΕΤ, που βρίσκεται στο Νομό Εύβοιας, Δήμο Ληλαντίων, Δημοτικό διαμέρισμα Βασιλικού.

Παρόλο που η Εταιρία έχει ενταχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους 1892/90 και 3299/04, βάσει των οποίων, όχι μόνο απαγορεύονται οι απολύσεις για ένα πολυετές διάστημα αλλά δεσμεύεται σε νέες θέσεις εργασίας, έχει απολύσει τουλάχιστον 90 εργαζόμενους παράνομα και καταχρηστικά για εμάς. Σήμερα 22/2/2010, συνεχίζει τις παράνομες ενέργειές της, προχωρώντας σε 5 ακόμα απολύσεις εργαζομένων.

Επιστολές

 

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ

ΕΥΒΟΙΑΣ & ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕΛΜΑΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ

Επιστολές

 

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Στη σύσκεψη φορέων της Νομαρχίας, που έγινε στις 16/6/2010, αποφασίσθηκε το εξής:

Να γίνει κλείσιμο του Νομού από όλους τους φορείς (Νομαρχία, Δήμους, Εμπορικό Σύλλογο, Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο, Ομοσπονδία Εμπόρων κ.λ.π.) την ΤΕΤΑΡΤΗ 23/6/2010.

Επιστολές

Vaio P Series Lifestyle PC

 

ΠΡΟΣ: Τα Δ. Σ. των Σωματείων της δύναμης μας.

Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική – Πανεργατική απεργία της Γ.Σ.Ε.Ε. την Τρίτη29/6/2010 με αιτήματα:

1.- Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τις εργασιακές σχέσεις.

2.- Ασφαλιστικό.

3.- Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.

Επιστολές

Vaio P Series Lifestyle PC

 

ΚΑΛΕΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ, εκφράζοντας την αγωνία και την ανασφάλεια, που έχει διαμορφωθεί στους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους νέους, εξαιτίας της ισοπέδωσης που επιχειρείτε με το Εργασιακό και Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο, κ α λ ε ί

τους εκπροσώπους του Νομού μας στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να αρνηθούν με την ψήφο τους, την επιστροφή στον εργασιακό μεσαίωνα.

 

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση