Εύβοια

Εύβοια

Η (ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ)-Lafarge, λίγες μέρες μετά την δημοσίευση στην ιστοσελίδα του σωματείου μας με τίτλο ​«Η Lafarge αυτοδιαψεύδεται»​, «κατέβασε» από την επίσημη ιστοσελίδα της τα όσα έγραφε για το εργοστάσιο της Χαλκίδας !!!

Εύβοια

Με άρθρο του ο Δημήτρης Κατσούλης σχολιάζει την άδεια που χορηγήθηκε στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στο Μηλάκι Αλιβερίου για την καύση του RDF.

Εύβοια

Για «προφανή εκβιασμό» και «κερδοσκοπικό λουκέτο» κάνουν λόγο οι εκπρόσωποι των 236 εργαζομένων της τσιμεντοβιομηχανίας που διαθέτει η ελεγχόμενη από γαλλικά κεφάλαια εταιρεία ΑΓΕΤ Ηρακλής στη Χαλκίδα, αντιδρώντας στην απόφασή της να βάλει λουκέτο στη μονάδα.

Εύβοια

Το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κανήθου και το Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας παρουσιάζει για φιλανθρωπικό σκοπό το «ΓΑΜΗΛΙΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ» του Άγγελου Τερζάκη, σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία της Ράνιας Νταλαχάνη-Βαλέρη και του Βασίλη Βαλέρη, υπέρ του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Εύβοια

Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, σε εργοστάσιο, στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Σύμφωνα με το LamiaReport o εργάτης είναι ρωσικής υπηκοότητας και βρήκε το θάνατο από έκρηξη που έγινε, όταν στον προαύλιο χώρο, προσπάθησε να κόψει με τροχό έναν παλιό όλμο, ο οποίος όμως είχε πυρίτιδα και εξερράγη.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση