Δελτία Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Θ Ε Μ Α : «ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018»


  Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας, ότι κατόπιν αλλεπάλληλων συναντήσεων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, δόθηκε καινούργια παράταση για ανανέωση αδειών επαγγελμάτων μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018.

 

  Τα επαγγέλματα που αφορούν, είναι ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΨΥΚΤΙΚΩΝ.


  Η παράταση που δόθηκε είναι η τελευταία και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει εγκαίρως να ανανεώσουν εντός της  καταλυτικής ημερομηνίας, διότι μετά δεν θα ισχύουν οι άδειές τους.

 

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ.


   ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  για το Μέλλον  της ΛΑΡΚΟ

 Συμμετέχουμε στην απεργία και στην κινητοποίηση που θα γίνει στην ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017  για το  φλέγον θέμα το Μέλλον της ΛΑΡΚΟ με αφορμή την παρουσία και ομιλία του πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα.


Εκτός από τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τα εργοστάσια θα αναχωρήσει και λεωφορείο από τον βούρκο στις 2 και 30 το μεσημέρι.


Όλοι μαζί εργαζόμενοι, σωματεία, εργατικά κέντρα, τοπικές κοινωνίες  δίνουμε το δυναμικό  πάρων για να απαιτήσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ ώστε ο τεράστιος ορυκτός  πλούτος  της χώρας μας να αξιοποιηθεί προς όφελος όλων των Eλλήνων και της Eθνικής  μας οικονομίας,


Για το  Εργατικό κέντρο Ν. Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24 ώρης απεργίας την Πέμπτη  27/7/2017 από ώρα 7 π.μ για τα εργοστάσια της ΛΑΡΚΟ με θέμα «Μέλλον της ΛΑΡΚΟ».


Την ίδια μέρα θα απεργήσουν και άλλα Εργατικά Κέντρα που δραστηριοποιούνται στο νομό τους εργοστάσια και εργασίες της ΛΑΡΚΟ.

 
Όλοι μαζί θα συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις  που θα κάνουν όλα τα σωματεία του ομίλου της ΛΑΡΚΟ στην Λαμία.

 

Για το εργατικό Κέντρο Εύβοιας

 

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Στέφανος Μπασινάς                                    Δημήτρης Πολυχρόνης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η λίστα με τους εργαζόμενους, δυστυχώς διαρκώς μεγαλώνει από τις πολιτικές της φτώχειας, ανέχειας και εργασιακής ομηρείας, προσθέτοντας ακόμη μία εργαζόμενη που οδηγήθηκε στην αυτοκτονία.

Ο θάνατος της 42χρονης εργαζόμενης, απλήρωτης επί 15 μήνες στα super market << Καρυπίδης>> είναι αποτέλεσμα των καταστροφικών πολιτικών που εφαρμόζονται κατά των εργαζομένων και της μικρομεσαίας τάξης  όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων από όλες τις κυβερνήσεις.

Το ΕΚΕ  εκφράζει τα πιο θερμά συλληπτήρια στην οικογένεια και τους οικείους της συναδέλφου από τα Γιαννιτσά για τον άδικο χαμό της.

Το αίμα όλων αυτών των ανθρώπων που έχουν χαθεί από τις καταστροφικές πολιτικές τους  ζητάει δικαίωση και υποχρέωση όλων μας είναι η ενδυνάμωση των αγώνων για πλήρη ανατροπή των πολιτικών τους.

 


ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΚΑΛΕΣΜΑ

Το ΔΣ του εργατικού κέντρου Ευβοίας στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την  10/7/2017 πήρε ομόφωνα απόφαση για την συμμετοχή του στην απεργία που έχει κηρύξει η ομοσπονδία ιδιωτικών υπάλληλων Ελλάδος για το άνοιγμα για ακόμη μια Κυριακή των καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα την 16/7/2017 .

Ακόμη αποφάσισε και πάλι ομόφωνα να συμμετέχει και στη απεργιακή κινητοποίηση που θα γίνει την 20/7/2017 που έχει κηρύξει η ομοσπονδία επισιτισμού τουρισμού Ελλάδος για τα τεράστια προβλήματα που απασχολούν και τον κλάδο τους.

Για να γίνει και πιο έμπρακτη η συμπαράσταση μας ομόφωνα κηρύσσει απεργιακή κινητοποίηση στους προαναφερόμενους κλάδους και ημερομηνίες υιοθετώντας πλήρως τα δίκαια αιτήματα τους .

Κάποιοι όμως εξακολουθούν και << φοράμε κόκκινα γυαλιά και να τα βλέπουμε όλα σινεμά>>.

Πέρα από τους δογματισμούς και της περιχαρακώσεις και τον κομματικό συνδικαλισμό η πλειοψηφία του εργατικού κέντρου μένοντας σταθερή και αταλάντευτη στον ταξικό προσανατολισμό έχοντας σαν κυρίαρχη προτεραιότητα όλους τους εργαζόμενους καλεί ενωτικά αλληλέγγυα αγωνιστικά σε συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσης που έχουν σαν σκοπό την ανατροπή όλων αυτών των πολιτικών που εντείνουν την εκμετάλλευση και διευρύνουν την εργασιακή ζούγκλα.

Όλοι μαζί στον αγώνα μέχρι την τελική δικαίωση. 

Για το εργατικό κέντρο Ευβοίας.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση