Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Το ΑΕΙΚΙΝΗΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΥΡΙΠΟΥ σε συνεργασία με τον εκπολιτιστικό σύλλογο Κανήθου παρουσιάζει το «ΓΑΜΗΛΙΟ ΕΜΒΑΤΗΡΙΟ» του Άγγελου Τερζάκη, σε ελεύθερη απόδοση και σκηνοθεσία της Ράνιας Νταλαχάνη-Βαλέρη και του Βασίλη Βαλέρη.

Εκδηλώσεις

ΤΕΤΑΡΤΗ  25  ΙΟΥΛΙΟΥ  ΩΡΑ  8.00 μμ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ με τον

ΤΑΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΟ - ΦΙΛΟΣΟΦΟ

 

ΘΕΜΑ:   Η ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ  ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ   ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ   ΚΑΙ  ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ

Για την μόνιμη έξοδο απο την καταστροφική κρίση μέσα από την

Α Μ Ε Σ Η  Ε Ξ Ο Δ Ο ΑΠΟ ΤΗΝ  Ε Υ Ρ Ω Π Α Ι Κ Η  Ε Ν Ω Σ Η

Για την μονομερή  διαγραφή  του χρέους και την ακύρωση  δανειακών  συμβάσεων - μνημονίων  αλλά και για  την οικονομική - πολιτική  κυριαρχία μέσα απο την 

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Με στόχο την σταδιακή πλήρη αποδέσμευση μας από την διεθνοποιημένη οικονομία της αγοράς, και ένα νέο πραγματικό διεθνισμό που θεμελιώνεται στην αλληλεγγύη.

Έτσι μόνο ο λαός μας, έχοντας  ορθοποδήσει  από την σημερινή λαίλαπα , θα μπορούσε να προχωρήσει στην συστημική αλλαγή που θα επιλέξει,η όποια θα    μπορούσε  να είναι και μια πραγματική (Περιεκτική) Δημοκρατία που θα εξασφάλιζε την ίση κατανομή πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής  δύναμης μεταξύ όλων των πολιτών.

-Πρωτοβουλία Χαλκιδέων για την δημιουργία

 Μετώπου για την Κοινωνική και Εθνική απελευθέρωση

 

- ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εκδηλώσεις

Ο συνάδελφός και μέλος του σωματείου μας Θανάσης Δημητρός παρουσιάζει την προσωπική του συλλογή με έργα χειροτεχνίας την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ..

Εκδηλώσεις

Εκδηλώσεις

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση