Κοινωνία

Κοινωνία

Όλες τις αλλαγές που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών στη φορολογία εισοδήματος περιέχει το νομοσχέδιο των 164 σελίδων του οποίου τις βασικές διατάξεις, έχουν στα χέρια τους οι πολιτικοί αρχηγοί.

Κοινωνία

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο κατάργησης του εφάπαξ από 1.1.2014 σε περίπτωση που τα ασφαλιστικά ταμεία λόγω βιωσιμότητας αδυνατούν να το καταβάλλουν, η ερμηνευτική εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Κοινωνία

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η υφιστάμενη Νομοθεσία και λόγω τεχνικών δυσχερειών και χρονικών περιορισμών ο τρόπος είσπραξης του Έκτακτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών (ΕΕΤΗΔΕ) δεν είναι εφικτό να τροποποιηθεί.

Κοινωνία

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στα κοινωνικά επιδόματα, τις συντάξεις και στον αριθμό των συμβασιούχων. Ο Πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να μη γίνει καμία οριζόντια περικοπή και να πειραχτούν μόνο οι υψηλές συντάξεις.

Κοινωνία

Στο στόχαστρο του οικονομικού επιτελείου μπαίνουν όσοι φορολογούμενοι δεν εξόφλησαν το χαράτσι στα ακίνητα το 2011, προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα. Στόχος της κυβέρνησης είναι να εισπράξει περίπου 2,5 δισ. ευρώ φέτος, όταν πέρσι υπολογίζεται ότι έφτασαν στα ταμεία του Δημοσίου μόλις 2,2 δισ. ευρώ.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση