Πολιτική

Πολιτική

Εβδομάδα «παθών» ξεκινά από σήμερα, καθώς τα συνδικάτα και οι ομοσπονδίες των εργαζομένων κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενόψει της κατάθεσης του νέου επώδυνου πακέτου μέτρων που θα τεθεί σε ψηφοφορία στη βουλή την Τετάρτη.

Πολιτική

Προς τους κ. κ. Υπουργούς:Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Πολιτική

Πλήρης η δικαίωση δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων, καθώς το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι "μετακυλίστηκε η οικονομική ζημιά της επιχείρησης στους εργαζόμενους, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης"

Πολιτική

Ξεπερνάει τα όρια της κοροϊδίας η στάση της Siemens απέναντι στην Ελλάδα. Δεν φτάνει που όλοι οι όροι της συμφωνίας με το ελληνικό Δημόσιο για να μπεί ταφόπλακα στο μεγαλύτερο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, είναι διάτρητοι και αποικιοκρατικού τύπου, η γερμανική εταιρεία λέγει και κατάφωρα ψεύδη όσον αφορά στο θέμα των -δήθεν- επενδύσεων για την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Πολιτική

Καλά, εκεί στην κυβέρνηση βλέπουν τι υπογράφουν ή βάζουν όπου να’ναι την υπογραφή τους; Διότι εάν διάβαζαν τη συμφωνία που κύρωσαν με τη Siemens, θα έβλεπαν ότι τους κοροϊδεύει κατάμουτρα.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση