Πολιτική

Πολιτική

Τρία χρόνια τώρα, σε καθημερινή βάση η χώρα βυθίζεται στο δικό της ίζημα, βράζει στο ζουμί της? ωστόσο, οι πατέρες του Έθνους τακτοποιούν τα καταδικά τους παιδιά. Και ενώ όλα αλλάζουν γύρω μας προς το χειρότερο – προς το πολύ χειρότερο –, η αιτία του κακού μένει.

Πολιτική

Σε μια πρόσφατη συζήτηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, μου επανέλαβε αυτό που ακούω συχνά: «Καλά τα λες περί της οικονομικής κρίσης, ιδίως όσον αφορά την ευρωπαϊκή της διάσταση, αλλά βρε παιδί μου για τις μεταρρυθμίσεις, που είναι τόσο αναγκαίες για την χώρα, σπάνια μιλάς.» Θα μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια (αναφερόμενος π.χ. σε άρθρα όπως τούτο).

Πολιτική

Σας κοινοποιούμε ερώτηση του Βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ., Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ.

Πολιτική

Ένα κύκλο ανθρώπων που οργάνωναν και εκτελούσαν το ξέπλυμα του «μαύρου» χρήματος από τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα περιέγραψε στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας, που έδωσε στοιχεία – «φωτιά» στον ανακριτή. Ο εξάδερφος του πρώην υπουργού κατονόμασε ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς με πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση τους κ.κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, Καμπούρογλου, Al Sayad Fouad και τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ντίνο Μιχαηλίδη.

Πολιτική

Μέσω της ΔΕΗ θα πληρώσουμε και φέτος το χαράτσι ήταν μία από τις πρώτες αποφάσεις που έλαβαν στην σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου ο Πρωθυπουργός και οι Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Ο υπουργός Οικονομικών εξήγησε ότι γι’ αυτή την χρονιά και για τεχνικούς λόγους δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Επίσης αποφασίστηκε να πληρωθεί σε 5 διμηνιαίες δόσεις αντί δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα κάτι όμως που δεν εγκρίνει η Τρόικα.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση