Πολιτική

Πολιτική

Τα μέτρα λιτότητας δεν μπορούν πλέον να περάσουν». Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με το που έγιναν γνωστά τα εκλογικά αποτελέσματα.

Το υψηλό ποσοστό που κατέγραψε φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη του δίνει τον «αέρα» που χρειάζεται για να συγκρουστεί με τα κόμματα εκείνα που θα συγκροτήσουν τη νέα κυβέρνηση. «Δεν θα αποφασίζουν πλέον ερήμην του ελληνικού λαού. Το μήνυμα το πήραν και στην Ελλάδα αλλά και τις Βρυξέλλες» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Πολιτική

ΔΕΙΤΕ τα αποτελέσματα από όλες τις περιφέρειες της Επικράτειας. Στο 2,8% η διαφορά μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολιτική

Ούτε η Ισπανία θα μπορέσει τελικώς να αποφύγει την διαδικασία των τριμηνιαίων ελέγχων επί των δημοσιονομικών της στόχων, ασχέτως αν οι στόχοι παραμένουν ίδιοι με την προ μνημονίου διαδικασία. Ο επίτροπος Ρεν διαβεβαίωσε την Μαδρίτη και τον τύπο για το τελευταίο χωρίς να τοποθετηθεί ευθέως για το τι θα ακολουθήσει αν υπάρξουν αποκλίσεις.

Πολιτική

Τα δισεκατομμύρια ευρώ από τα πακέτα διάσωσης που λαμβάνει η Ελλάδα από τους δανειστές της (ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ) δεν πηγαίνουν σχεδόν καθόλου στην ελληνική κυβέρνηση για να πληρώσει τις ζωτικής σημασίας δημόσιες υπηρεσίες. Αντιθέτως, γυρνάνε αμέσως πίσω στις τσέπες της τρόικας, αναφέρουν σε δημοσίευμά τους οι New York Times.

Πολιτική

Έπειτα από έντονη φημολογία και σενάρια, ο υπουργός Προϋπολογισμού της Ισπανίας, Κριστόμπαλ Μοντόρο, απηύθυνε επισήμως έκκληση για διεθνή οικονομική βοήθεια, ώστε να αντιμετωπιστεί η κρίση που πλήττει τις ισπανικές τράπεζες...

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση