Εύβοια

Εύβοια

Ένταση επικράτησε στην πύλη της ΣEΛMAN, μετά την παρέμβαση της Aστυνομίας για να διαλυθεί το μπλόκο που έχουν στήσει οι απλήρωτοι απολυμένοι της επιχείρησης (φωτο αρχείου), για να μην βγουν φορτηγά από το εργοστάσιο.

Εύβοια

Κόντρα στην οικονομική κρίση,

Κόντρα στην καταπάτηση εργατικών κεκτημένων,

Κόντρα στην φίμωση της φωνής του λαού,

Εύβοια

«Μαγική εικόνα» αποτελεί ο ισολογισμός της Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ- Ηρακλής του Γαλλικού Ομίλου LAFARGE, καθώς οι Γάλλοι θα βγάλουν αφορολόγητα στο εξωτερικό κεφάλαια 62 εκατ. ευρώ. Η γαλλική διοίκηση η οποία την 1/1/2012 είχε ταμείο 145 εκατ. ευρώ, τώρα έχει 95 εκατ. ευρώ, ενώ χθες αποφάσισε την διανομή επιστροφής κεφαλαίου 62 εκατ. ευρώ, όταν οι ζημιές της στο εξάμηνο είναι 66,9 εκατ. ευρώ!

Εύβοια

Εξαιρετική η χθεσινή παράσταση στο Κάστρο. Με το «Μαυρογιαλούρο» ξεκίνησαν τα «Κανηθιώτικα 2012» όπου το θεατρικό τμήμα ενηλίκων του εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, σε συνεργασία με το Αεικίνητο Θέατρο, χάρισαν χαμόγελα και πήραν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Εύβοια

Δύο χρόνια λαογραφικής έρευνες, 30 συνεντεύξεις και γυρίσματα σε τέσσερις πόλεις σε Ελλάδα και Τουρκία χρειάστηκαν ώστε το πρώτο ντοκιμαντέρ για την ιστορία της αρχαίας και της νέας Λαμψάκου να είναι πλέον γεγονός.!!

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση