Κοινωνία

Κοινωνία

Από τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, θα ξεκινήσει η χορήγηση των Δελτίων Κοινωνικού και Εκδρομικού Προγράμματος έτους 2012 της Αγροτικής Εστίας. Η διανομή των δελτίων, θα γίνει από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα 16/7/2012 τα ονόματα των 140.000 δικαούχων θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Κοινωνία

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, επί Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη, ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου 2012 τη διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου. Η απογραφή ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου 2012.

Κοινωνία

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινώσει η διοίκηση του ΟΑΕΔ την έναρξη υλοποίησης του προγράμματος για την πρόσληψη 5000 πτυχιούχων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις με εξαρτημένη εργασία πλήρους απασχόλησης. Παράλληλα, όπως επισημαίνει στο Real.gr ο διοικητής του ΟΑΕΔ Ηλίας Κικίλιας εξετάζεται η αύξηση του αριθμού των δικαιούχων- ανέργων στο πρόγραμμα κατάρτισης, με τη χρήση της επιταγής κατάρτισης λόγω των πολυάριθμών αιτήσεων που υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά...

Κοινωνία

Εκλογές 2012Όλες οι επιχειρήσεις που απασχολούν προσωπικό και υπάγονται στον ιδιωτικό τομέα, (βιομηχανίες, βιοτεχνίες εμπορικές επιχειρήσεις, και εκμεταλλεύσεις, είναι υποχρεωμένες να χορηγήσουν στο προσωπικό τους ειδική άδεια απουσίας με αποδοχές για την διευκόλυνση άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις γενικές βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, σύμφωνα με απόφαση του υπηρεσιακού υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνη Ρουπακιώτη.

Κοινωνία

ΕΚΑΣΣε 200.626 συνταξιούχους θα καταβληθεί με τη σύνταξη Ιουνίου το Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΑΣ), τα αναδρομικά του επιδόματος από 1/1/2012, το ποσό του επιδόματος του Ιουνίου, καθώς και το επίδομα των 30 ευρώ...

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση