Νέα

Πολιτική

«Η κυβέρνηση είπε άλλα προεκλογικά και ακολούθησε μια στρατηγική υποτέλειας» ανέφερε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σχολιάζοντας τις αποφάσεις που έλαβε το Eurogroup.

Πολιτική

Ένα ακόμα σκαλοπάτι βάζουν οι εταίροι και το ΔΝΤ ανάμεσα στην Ελλάδα και την πολυπόθητη δόση, που επιτέλους καθορίστηκε στα 43,7 δισ. ευρώ. Το σκαλοπάτι αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ δύσκολο για να το ανέβει κανείς καθώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα επαναγοράς ομολόγων που διακατέχουν σήμερα ιδιώτες επενδυτές ανά τον κόσμο.

Πολιτική

Προς τους κ. κ. Υπουργούς:Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων

Πολιτική

Εβδομάδα «παθών» ξεκινά από σήμερα, καθώς τα συνδικάτα και οι ομοσπονδίες των εργαζομένων κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, ενόψει της κατάθεσης του νέου επώδυνου πακέτου μέτρων που θα τεθεί σε ψηφοφορία στη βουλή την Τετάρτη.

Εύβοια

Ένταση επικράτησε στην πύλη της ΣEΛMAN, μετά την παρέμβαση της Aστυνομίας για να διαλυθεί το μπλόκο που έχουν στήσει οι απλήρωτοι απολυμένοι της επιχείρησης (φωτο αρχείου), για να μην βγουν φορτηγά από το εργοστάσιο.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση