Νέα

Πολιτική

Πλήρης η δικαίωση δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων, καθώς το ανώτατο δικαστήριο έκρινε ότι "μετακυλίστηκε η οικονομική ζημιά της επιχείρησης στους εργαζόμενους, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης"

Εύβοια

Κόντρα στην οικονομική κρίση,

Κόντρα στην καταπάτηση εργατικών κεκτημένων,

Κόντρα στην φίμωση της φωνής του λαού,

Πολιτική

Καλά, εκεί στην κυβέρνηση βλέπουν τι υπογράφουν ή βάζουν όπου να’ναι την υπογραφή τους; Διότι εάν διάβαζαν τη συμφωνία που κύρωσαν με τη Siemens, θα έβλεπαν ότι τους κοροϊδεύει κατάμουτρα.

Πολιτική

Ξεπερνάει τα όρια της κοροϊδίας η στάση της Siemens απέναντι στην Ελλάδα. Δεν φτάνει που όλοι οι όροι της συμφωνίας με το ελληνικό Δημόσιο για να μπεί ταφόπλακα στο μεγαλύτερο πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της Μεταπολίτευσης, είναι διάτρητοι και αποικιοκρατικού τύπου, η γερμανική εταιρεία λέγει και κατάφωρα ψεύδη όσον αφορά στο θέμα των -δήθεν- επενδύσεων για την αύξηση των θέσεων εργασίας.

Πολιτική

Τρία χρόνια τώρα, σε καθημερινή βάση η χώρα βυθίζεται στο δικό της ίζημα, βράζει στο ζουμί της? ωστόσο, οι πατέρες του Έθνους τακτοποιούν τα καταδικά τους παιδιά. Και ενώ όλα αλλάζουν γύρω μας προς το χειρότερο – προς το πολύ χειρότερο –, η αιτία του κακού μένει.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση