Νέα

Πολιτική

Σε μια πρόσφατη συζήτηση με τον Σταύρο Θεοδωράκη, μου επανέλαβε αυτό που ακούω συχνά: «Καλά τα λες περί της οικονομικής κρίσης, ιδίως όσον αφορά την ευρωπαϊκή της διάσταση, αλλά βρε παιδί μου για τις μεταρρυθμίσεις, που είναι τόσο αναγκαίες για την χώρα, σπάνια μιλάς.» Θα μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια (αναφερόμενος π.χ. σε άρθρα όπως τούτο).

Εύβοια

«Μαγική εικόνα» αποτελεί ο ισολογισμός της Τσιμεντοβιομηχανίας ΑΓΕΤ- Ηρακλής του Γαλλικού Ομίλου LAFARGE, καθώς οι Γάλλοι θα βγάλουν αφορολόγητα στο εξωτερικό κεφάλαια 62 εκατ. ευρώ. Η γαλλική διοίκηση η οποία την 1/1/2012 είχε ταμείο 145 εκατ. ευρώ, τώρα έχει 95 εκατ. ευρώ, ενώ χθες αποφάσισε την διανομή επιστροφής κεφαλαίου 62 εκατ. ευρώ, όταν οι ζημιές της στο εξάμηνο είναι 66,9 εκατ. ευρώ!

Εύβοια

Εξαιρετική η χθεσινή παράσταση στο Κάστρο. Με το «Μαυρογιαλούρο» ξεκίνησαν τα «Κανηθιώτικα 2012» όπου το θεατρικό τμήμα ενηλίκων του εκπολιτιστικού συλλόγου Κανήθου, σε συνεργασία με το Αεικίνητο Θέατρο, χάρισαν χαμόγελα και πήραν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Πολιτική

Σας κοινοποιούμε ερώτηση του Βουλευτή Εύβοιας της ΔΗΜ.ΑΡ., Δημήτρη Αναγνωστάκη σχετικά με την ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΥΜΗΣ.

Πολιτική

Ένα κύκλο ανθρώπων που οργάνωναν και εκτελούσαν το ξέπλυμα του «μαύρου» χρήματος από τις μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα περιέγραψε στην απολογία του ο Νίκος Ζήγρας, που έδωσε στοιχεία – «φωτιά» στον ανακριτή. Ο εξάδερφος του πρώην υπουργού κατονόμασε ως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς με πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση τους κ.κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, Καμπούρογλου, Al Sayad Fouad και τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας, Ντίνο Μιχαηλίδη.

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση