Νέα

Κοινωνία

Από τη μεθεπόμενη Δευτέρα, 23 Ιουλίου, θα ξεκινήσει η χορήγηση των Δελτίων Κοινωνικού και Εκδρομικού Προγράμματος έτους 2012 της Αγροτικής Εστίας. Η διανομή των δελτίων, θα γίνει από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα 16/7/2012 τα ονόματα των 140.000 δικαούχων θα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr).

Πολιτική

Μετά το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αυγή» με τίτλο «Τρόικα εσωτερικού!», ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του βάλει κατά της τρικομματικής κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι στόχος της είναι η επιβολή νέων μέτρων τα οποία θα επιμηκύνουν την περίοδο λιτότητας για τον ελληνικό λαό.

Κοινωνία

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, επί Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Φ. Σαχινίδη, ξεκίνησε στις 15 Μαρτίου 2012 τη διαδικασία απογραφής των συνταξιούχων του Δημοσίου. Η απογραφή ολοκληρώθηκε στις 15 Ιουνίου 2012.

Πολιτική

Σε «αγώνα δρόμου» έχει επιδοθεί η κυβέρνηση, ώστε μέσα σε 10 ημέρες να έχουν βρεθεί τα ισοδύναμα μέτρα, ύψους 11,7 δισ. ευρώ, στο πλαίσιο του νέου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου 2013- 2014.

Πολιτική

Στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Μαξίμου για τα αποτελέσματα του Eurogroup .

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση