Δελτία Τύπου

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

 

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΕΛΕ


 

  Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, με ενέργειές της ξεσκέπασε ένα μεγάλο σκάνδαλο πλαστών πτυχίων, που οι κάτοχοί τους πριμοδοτούσαν σκανδαλωδώς με βαθμολογίες, όπου αυτό σήμαινε και ενίσχυση για τον ΑΣΕΠ με 1000 μόρια, που σήμαινε διορισμό στο δημόσιο!!!! Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ελληνικών Ιδιωτικών Σχολείων, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά – έγκλιση για δήθεν συκοφαντίες.

  Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι η αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ κατά της ΟΙΕΛΕ, που θεωρεί ότι θίχτηκε !!!!

  Το σκάνδαλο έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, που πρέπει επιτέλους να την αφήσουν να κάνει τη δουλειά της.

 

  ΗΘΙΚΑ – ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ – ΠΟΛΙΤΙΚΑ  είναι απαράδεκτο η μία Ομοσπονδία εργαζομένων να στρέφεται εναντίον της άλλης και να ζητάει 200.000 €

 

  Το καταλαβαίνουμε από εργοδότες, όπως έχει συμβεί και στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας, είναι απαράδεκτο από συνδικαλιστικά όργανα αναμεταξύ  τους που δεν βοηθούν ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε, στην μαζικοποίηση του συνδικαλιστικού κινήματος και της κοινωνίας απέναντι στις πολιτικές που βυθίζουν την κοινωνία στην φτώχεια, στην ανέχεια, με πλήρη ισοπέδωση των δικαιωμάτων μας.  Η διερεύνηση και το ξήλωμα του σκανδάλου, πρέπει να είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ όλων μας.

 

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ – ΜΑΧΗΤΙΚΑ – ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ, μαζί με την κοινωνία, χωρίς τυχόν συντεχνιακές λογικές, δογματισμούς και περιχαρακώσεις, μπορούμε και απαιτούμε ΙΣΟΝΟΜΙΑ – ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ -   βασικές αρχές της Δημοκρατίας.

 

 

Για το Εργατικό Κέντρο ΕύβοιαςΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

  Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ θα συμμετέχει στο μεγάλο Εργατικό και Κοινωνικό Συλλαλητήριο το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2017 και ώρα 18.00΄ στο Άγαλμα Βενιζέλου στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και στην πορεία διαμαρτυρίας που θα ακολουθήσει.


  Η συνεχιζόμενη επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, απειλεί την κοινωνία με ισοπέδωση και κάνει τον αγώνα όλων μας μονόδρομο, για να σταματήσουμε τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές.

· Για να σταματήσουμε άμεσα τις πολιτικές της ύφεσης, αποβιομηχάνισης, ιδιωτικοποιήσεων, εκποιήσεων του Εθνικού μας πλούτου, να θωρακίσουμε το Δημόσιο χαρακτήρα των επιχειρήσεων παροχής αγαθών και υπηρεσιών κοινής ωφέλειας.

· Για να βάλουμε ένα τέλος στις πολιτικές φτωχοποίησης, αυταρχισμού, αντιδημοκρατικής προσβολής των εργασιακών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.

 

Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε

 

· Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους, με ίσα δικαιώματα, επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και άμεση κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων.

· Αποτελεσματική αντιμετώπιση της ανεργίας, κοινωνική ασφάλιση για όλους με εγγύηση του κράτους, δίκαιο φορολογικό σύστημα.

·  Αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους πρόνοιας.

·Προστασία της νεολαίας μας και σταμάτημα της αιμορραγίας της μετανάστευσής της, ενισχύοντας τις υποστηρικτικές δομές με σεβασμό στα δικαιώματά τους.

 

Α Γ Ω Ν Ι Ζ Ο Μ Α Σ Τ  Ε


Για την προστασία της αξιοπρέπειας των εργαζομένων, των ανέργων, των συνταξιούχων, των αγροτών, των μικρομεσαίων, των νέων μας, των επόμενων γενεών μας, για μια δίκαιη κοινωνία με ισονομία και ισοπολιτεία για όλους.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

 


 

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


 

Θ Ε Μ Α : «ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕΧΡΙ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018»


  Ενημερώνουμε όλα τα μέλη μας, ότι κατόπιν αλλεπάλληλων συναντήσεων, στο Υπουργείο Ανάπτυξης, δόθηκε καινούργια παράταση για ανανέωση αδειών επαγγελμάτων μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018.

 

  Τα επαγγέλματα που αφορούν, είναι ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΘΕΡΜΑΣΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, ΨΥΚΤΙΚΩΝ.


  Η παράταση που δόθηκε είναι η τελευταία και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει εγκαίρως να ανανεώσουν εντός της  καταλυτικής ημερομηνίας, διότι μετά δεν θα ισχύουν οι άδειές τους.

 

ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΑΔΕΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ.


   ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

 

 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ  για το Μέλλον  της ΛΑΡΚΟ

 Συμμετέχουμε στην απεργία και στην κινητοποίηση που θα γίνει στην ΛΑΜΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017  για το  φλέγον θέμα το Μέλλον της ΛΑΡΚΟ με αφορμή την παρουσία και ομιλία του πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα.


Εκτός από τα λεωφορεία που θα αναχωρήσουν από τα εργοστάσια θα αναχωρήσει και λεωφορείο από τον βούρκο στις 2 και 30 το μεσημέρι.


Όλοι μαζί εργαζόμενοι, σωματεία, εργατικά κέντρα, τοπικές κοινωνίες  δίνουμε το δυναμικό  πάρων για να απαιτήσουμε την απρόσκοπτη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ ώστε ο τεράστιος ορυκτός  πλούτος  της χώρας μας να αξιοποιηθεί προς όφελος όλων των Eλλήνων και της Eθνικής  μας οικονομίας,


Για το  Εργατικό κέντρο Ν. Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας σε έκτακτη συνεδρίαση του, αποφάσισε ομόφωνα την πραγματοποίηση 24 ώρης απεργίας την Πέμπτη  27/7/2017 από ώρα 7 π.μ για τα εργοστάσια της ΛΑΡΚΟ με θέμα «Μέλλον της ΛΑΡΚΟ».


Την ίδια μέρα θα απεργήσουν και άλλα Εργατικά Κέντρα που δραστηριοποιούνται στο νομό τους εργοστάσια και εργασίες της ΛΑΡΚΟ.

 
Όλοι μαζί θα συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις  που θα κάνουν όλα τα σωματεία του ομίλου της ΛΑΡΚΟ στην Λαμία.

 

Για το εργατικό Κέντρο Εύβοιας

 

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Στέφανος Μπασινάς                                    Δημήτρης Πολυχρόνης

Κοινωνικες Δομες-Φτωχεια

Διαφήμιση
khantry design
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση